1 EUR - RON      1 USD - RON      1 GBP - RON      1 CHF - RON      1 XAU - RON Marti, 19 Februarie 2019
     HOME     
     SOCIAL     
     BUSINESS/FINANCIAR     
     POLITIC/ADMINISTRATIV     
     SPORT     
     INTERNATIONAL     
     DIVERTISMENT/CANCAN     

POLITIC/ADMINISTRATIV
Deputatul Adrian Oros despre Dăncilă

adrian_oros_0

„Responsabilitate și discernământ. Dacă doamna Dăncilă s-ar fi întâlnit vreodată cu aceste calități , ar fi înțeles poate, că în politica externă este imperios nevoie de constanță și predictibilitate și că sunt căteva linii roșii de la care decidenții politici nu se abat niciodată , indiferent de culoarea lor politică.
Asta, pentru ca țara noastră să rămână un actor credibil în relația cu USA, NATO și UE, precum și în parteneriatele strategice în care România este angajată.
Ar fi înțeles că deciziile majore de politică externă se iau prin cooperare instituțională , respectând Constituția si numai în interesul României.


Dacă până decurând singurele situații limită în care era nevoită să ia decizii strategice erau cele legate de schimbarea coafurii sau de achiziționarea pantofilor de la talciocul din Videle, de la ocuparea funcției de premier,dna Viorica Dăncilă ne demonstrează zilnic că are o incapacitate funciară de a gestiona această funcție .


Nu înțelege ce citește si nu este capabilă să susțină în mod coerent și logic un punct de vedere.


Dna Dăncilă a adus inadecvarea în funcția de prim-ministru la un nivel atât de jos, încât demisia ar fi un act de igienă publică.” a declarat deputatul Adrian Oros.

Detalii pe jurnalpolitic.ro

CITESTE SI
Adrian Oros : Incompetența, nepăsarea și interesele conducerii actuale ale ANSVSA produc consecințe deosebit de grave pentru economia românească.
Adaugat in data de - 3 iulie 2018

„Incompetența, nepăsarea și interesele conducerii actuale ale ANSVSA produc consecințe deosebit de grave pentru economia românească. România riscă să piardă aproximativ 500 de milioane de euro în perioada următoare din cauza administrării…

Klaus Iohannis a anunțat că va candida pentru un nou mandat la Președinție
Adaugat in data de - 23 iunie 2018

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a anunţat sâmbătă, la Sibiu, o nouă candidatură la Preşedinţie. “Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de preşedinte al României”, a spus Iohannis, potrivit Agerpres. Preşedintele…

BNR lansează o monedă din aur cu tema 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial
Adaugat in data de - 29 mai 2018

Banca Naţională a României va lansa în circuitul numismatic, începând cu data de 29 mai 2018, o monedă din aur cu tema 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial. Moneda…
OGLINDA ZILEI      JURNAL POLITIC      FOAIA MARAMURESULUI      PROFIT NEWS      TIME FOR SPORT      FASHION ADDICT      TRADEAUTO      CASA TA CLUJ
ATENTIE ! Acesta este un agregator de stiri. Toate drepturile asupra
continutului regasit pe acest website apartin surselor declarate la finalul fiecarui articol.
apartamente floresti mobila la comanda cluj