1 EUR - RON      1 USD - RON      1 GBP - RON      1 CHF - RON      1 XAU - RON Vineri, 23 August 2019
     HOME     
     SOCIAL     
     BUSINESS/FINANCIAR     
     POLITIC/ADMINISTRATIV     
     SPORT     
     INTERNATIONAL     
     DIVERTISMENT/CANCAN     

SOCIAL
Maşina Poliţiei de Frontieră loveşte un om, în Maramureş, apoi poliţiştii îl târesc într-un şanţ

img

Maşina Poliţiei de Frontieră loveşte un om, în Maramureş, apoi poliţiştii îl târesc într-un şanţ. Fotografiile în care un bărbat e târât de polițiștii de frontieră într-un șanț de la marginea drumului au fost publicate de vasiledale.ro.

Sătenii din Valea Vișeului, Maramureș, îi acuză pe agenți că au lovit cu mașina un bărbat, l-au târât și l-au lăsat în șanț.

img2

Replica Poliţiei de Frontieră: bărbatul s-a aruncat în fața maşinii, iar polițiștii l-au scos de pe carosabil ca să-l protejeze, în așteptarea ambulanței.

De la începutul săptămânii, sătenii din Valea Vișeului, județul Maramureș, chiar pe granița de nord a țării, acuză că un bărbat a fost lovit de mașina Poliției de Frontieră chiar aproape de centrul localității, în zona poștei din sat.

Oamenii din Valea Vișeului au povestit că mașina l-ar fi lovit pe om luni, în jurul orei 16.00, iar agenții l-au târât, apoi, în șanțul de lângă drum.

“Da, omul era băut, l-am văzut că se clătina, însă nu e normal să te porți așa cu cineva lovit?”, au acuzat aceștia, care au adăugat că, “de multe ori, mașina Poliției de Frontieră circulă cu viteză excesivă în sat”.

Poliția de Frontieră a răspuns pentru, Libertatea: “Persoana de sex masculin (…) la vederea mașinii s-a aruncat de partea laterală a acesteia și a căzut pe partea carosabilă. Conducătorul auto a intervenit imediat, a verificat starea persoanei, a scos-o de pe partea carosabilă și a solicitat la fața locului o ambulanță și un echipaj din cadrul Secției de Poliție 6 Leordina. Persoana în cauză a fost dusă la Spitalul orașului Vișeu de Sus pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.”

Detalii pe observator.tv

CITESTE SI
Bărbat atacat şi ucis de un berbec furios, la Alba
Adaugat in data de - August 19, 2019

Un bărbat din Sohodol, judeţul Alba a fost surprins de atacul unui berbec furios, care l-a lovit năprasnic, provocându-i moartea. Victima se afla cu turma de oi în apropierea locuinţei sale, când,…

Rămăşiţe umane găsite la marginea unei păduri din Caracal, la indicaţiile criminalului Gheorghe Dincă
Adaugat in data de - August 5, 2019

Rămăşiţe umane au fost găsite de anchetatorii din Caracal, la marginea unei păduri din apropierea casei lui Gheorghe Dincă. UPDATE. Criminalul Gheorghe Dincă i-a dus pe anchetatori la marginea unei păduri din…

Gheorghe Dincă, după ce a ucis-o pe Alexandra: ”Am crezut că se preface”
Adaugat in data de - August 3, 2019

Apar noi informații despre mărturisirile criminalului din Caracal în cazul Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă a furnizat informații importante atât despre crimă, cât și despre acțiunile pe care le-a făcut după ce a…
OGLINDA ZILEI      JURNAL POLITIC      FOAIA MARAMURESULUI      PROFIT NEWS      TIME FOR SPORT      FASHION NOW
ATENTIE ! Acesta este un agregator de stiri. Toate drepturile asupra
continutului regasit pe acest website apartin surselor declarate la finalul fiecarui articol.
apartamente floresti mobila la comanda cluj